Microblading

Volle wenkbrauwen is een beauty trend waar je niet omheen kunt ! Zoals het ernaar uitziet, is het een blijvende trend. Helaas is niet iedereen van nature voorzien van volle wenkbrauwen. Voorheen was het volledig tatoeëren van de wenkbrauwen de enige oplossing voor een langdurig resultaat. Nu is er ook microblading! Een nieuwe techniek die je niet mag missen.
Voor wie is Microblading geschikt ?
Deze techniek is geschikt voor alle huidtypes. De hairstrokes die met microblading worden gezet zijn niet van echte wenkbrauwhaartjes te onderscheiden, waardoor het een natuurlijk resultaat geeft. Je kunt met mircoblading niet alleen wenkbrauwen met missende delen opvullen, maar zelfs complete nieuwe wenkbrauwen creëren, bijvoorbeeld bij mensen met alopecia (pleksgewijze kaalheid). Microblading kan ook toegepast worden als vervanging voor het dagelijks aanbrengen van make-up. Kortom; een onmisbare nieuwe behandeling voor elkeen !

De behandeling wordt niet uitgevoerd of de toestemming van een arts is nodig in de volgende gevallen:
  • Hartziekten en / of hartmedicatie
  • Onder bloedverdunnende medicatie
  • Hemofilie
  • Epilepsie
  • suikerziekte
  • Infecties, immunodeficiëntievirus
  • Huidziekte, keloïden littekens
  • Minder dan 6 maanden na chemotherapie
  • Minderjarigen (alleen met toestemming van ouder / voogd)
  • Zwangere vrouw (minder dan 12 weken zwangerschap of meer dan 32 weken
Boek hier online uw afspraakbest-brows-in-the-world

Microshading (combobrows, fusionbrows)

Microblading staat bekend om zijn mooie, natuurlijke effect. Maar mag het voor jou iets meer zijn? Kies dan voor een soft-make-up look met shading.
Met shading creëren wij een extra schaduw of shade met hetzelfde hulpmiddel als bij microblading maar met een andere naaldconfiguratie.
Het effect ? De subtiele, ingekleurde look van zacht wenkbrauwpoeder.

Contra-indicaties zijn dezelfde als bij Microblading.

fusionbrows               Powderbrows 

De Powderbrow is een nieuwe techniek semi-permanente make up toegepast door middel van een machinale Nano Naald.
Je nieuwe wenkbrauwvorm wordt eerst getekend met een potloodje waardoor je vooraf al de vorm die je gaat krijgen kan zien en zo loop je de kans niet op om te dikke of te dunne wenkbrauwen te hebben achteraf.

Na de eerste sessie vervaagd de kleur soms tot 70% van de behandeling. Na een bijwerking is dit maar 30% waardoor het defenitieve eindresultaat pas zichtbaar is.
De bijwerking is echt noodzakelijk en verlengt de houdbaarheid van de behandeling. Zonder de nabehandeling zal er maximaal tot 3 maand resultaat zichtbaar zijn.

Contra-indicaties zijn dezelfde als bij Mircoblading

01bc91399022fa091d092dee7bd63f74bed5b00d11

Boek hier online uw afspraakWebshop gemaakt met EasyWebshop